2022 Yılı A Türü Proje Başvuruları Başlamıştır.

10 Kasım 2021 Çarşamba

2022 yılı A Türü Proje başvuruları 15 Kasım 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Etik Kurul İzni, Kurum İzni ve benzeri gerekli yasal izin işlemlerinin uzun sürmesinden dolayı, çalışmaların en hızlı şekilde başlatılması gerekmektedir. Herhangi bir süre uzatımı yapılmayacaktır!

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından A Türü Projeler (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Projeleri)  desteklenecektir.

1.      Proje destekleri 2022 yılı için Merkezi Bütçe Kanunuyla tahsis edilen ödenekler dahilinde desteklenecektir.

Proje başvurusunda bulunmak isteyen öğretim üyeleri A türü proje başvuru sürecine uygun olarak http://bap.giresun.edu.tr  internet adresindeki BAP Otomasyon programı üzerinden başvuruda bulunabilirler. A türü proje başvuru sürecine uygun olarak başvurularını yapmalıdır. Bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

A türü projenin başvuru süreci:

A Türü Projeler (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Projeleri)Proje yürütücüsü; proje önerisini ilgili Dekanlık, Yüksekokul, akademik kadrosu olan Enstitü veya Merkez Müdürlüklerine sunar. Dekanlık, Yüksekokul, Enstitü veya Merkez Müdürlükleri projeyi değerlendirilmesi için 31 Aralık 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar BAP Koordinasyon Birimi Koordinatörlüğüne iletir.

Proje Başvuru Dosyasında Sırasıyla Olması Gereken Dokümanlar (1 Adet Dosya, 1 Adet CD)

1- Başvuru Kontrol Listesi

2- CD/DVD

3- Proje Öneri Formu (BAP Otomasyon Sisteminden alınacak)